همشهری آنلاین: اضافه‌کردن ماهی به رژیم غذایی می‌تواند خطر حمله قلبی را در شما کاهش دهد.

انجمن قلب آمریکا خوردن دست کم دو وعده ماهی چرب، که غنی از اسیدهای چرب اومگا-3 است، در هر هفته توصیه می‌کند.

ماهی‌‌هایی که بیش از همه حاوی این ترکیبات حفاظت‌کننده از قلب هستند شامل ماهی ماکرو (سیباه) ،ماهی آزاد، ساردین، قزل‌آلای دریاچه‌ای،شاه‌ماهی، و تون آلباکور می‌شوند.

بررسی‌ها نشان‌داده‌اند که اسیدهای چرب اومگا-3 اندکی فشار خون را کاهش می‌دهند، ساخته‌شدن پلاک‌های مسدودکننده شریان را می‌کاهند . میزان کلسترول را کاهش می‌دهند.

این ترکیبات همچنین می‌توانند خطر بی‌نظمی‌های خطرناک ضربان قلب را بکاهند.

HealthDay News,1 Dec.,2006

کد خبر 9877

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز